2 Aralık 2014 Salı

İhtiyaç Kredisi Çeşitleri

Bankalar kendi müşterilerinin çeşitli gereksinimleri için kendi bünyesinde bulunan birçok kredi ürününü kullandırmaktadırlar. Bankaların kendi bünyesinde bulunan bu kredi ürünlerini ihtiyaca göre çeşitli sınıflara ayrılmaktadır. Finansal kuruluşların sunmuş olduğu kredi ürünleri konut, taşıt, ihtiyaç(tüketici), tarım, Mortgage vb. kredi ürünleridir. Bu kredi ürünleri içerisinde banka müşterilerinin en çok kullanmış oldukları kredi türü ihtiyaç kredileridir. İhtiyaç kredisi çeşitleri diğer kredi ürünlerine nazaran hem daha kolay alınmakta hem de her türlü ihtiyaca yönelik olarak kullanılabilmektedir. Adından da anlaşılacağı üzere ihtiyaç kredileri kişinin her türlü gereksinimini bankaya iletmesi ve akabinde bankanın bu talebe olumlu bir cevap vermesi durumunda kullanılan kredi çeşitleridir.

İhtiyaç kredisi çeşitlerine baktığımız zaman evlilik, eğitim, tatil, bayram, yılbaşı, borç transferi vb. kredi çeşitleridir. Bankaların sunmuş olduğu bu kredi ürünleri her bankanın kendi prensipleri doğrultusunda belirli şartları ve koşulları bulunmaktadır. Bu kredi türleri genellikle 6 ile 60 ay vade seçenekleri ile müşterilerinin kullanımına sunulmaktadır. İhtiyaç kredilerinin her birinin faiz oranları bir diğeri ile aynı olmadığı gibi aynı zamanda ödeme vadeleri de aynı olmayabilir. Kredinin faiz oranları ve ödeme vadeleri yine bankadan bankaya değişiklik göstermektedir. Tüketici kredisi çeşitleri olarak da bilinen bu ürünler bir döneme kadar en yüksek faiz ile verilirken şimdilerde neredeyse konut kredileri aynı seviyelerde hareket etmektedir. Durum böyle olunca birçok banka müşterisi diğer kredi ürünlerini tercih etmek yerine daha düşük faizli olan ihtiyaç kredilerini tercih etmektedirler. 

Daha kapsamlı ihtiyaç kredisi çeşitleri için www.kredinotu.co sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

2 yorum:

  1. MERHABALAR SSK PROBLEMİNİZİ KREDİ SKORUNUZU YADA KREDİ KART KULLANMİYORSUNUZ DİYE KREDİ ALAMİORSANIZ COZUM BİZDE FİNANSAL FİRMAMIZ VE DESTEGİMİZLE YANINIZDAYIZ HEMDE 2 SAAT İÇİNDE KREDİNİZ HAZIR HALE GETİRİYORUZ TÜRKİYENİN NERESİNDE OLURSANIZ OLUN ÜSTELİK TC KİMLİK NUMARANIZA KREDİNİZ TANIMLATILIR SİZ KİMLİGİNİZLE OLDUGUNUZ İLDEN KULLANIRSINIZ DOSYA MASRAF UCRETİ SADECE PESİN ALINIR KREDİ KOMİSYON UCRETİ KREDİDEN SONRA TAHSİL EDİLİR BİZ BU İSİ GERCEKTEN YAPAN FİRMAYIZ BURDAKİ SAHTEKARLARA YEM OLMAMAK VE BİZİMLE CALISMAK İSTEYEN GERCEK MUSTERİLERE YARDIMCI OLMAKTAYIZ GEREKSİZ KİSİLER ARAMASINLAR BURDAKI SAHTEKARLAR GİBİ MAİLDEN ULASINDA DEMİYORUZ CEP TELEFONUMUZDAN 7 / 24 ARAYABİLİRSİNİZ BORCSUZ VE MUTLU GÜNLER DİLERİZ İSTANBUL ANKARA İZMİR HAFTA SONUDA KREDİ KULLANDIRIMI YAPİLMAKTADIR DİGER İLLER SADECE HAFTA İCİ MİNİMUM CIKARILAN KREDİ TUTARI 15.000 MAXİMUM TUTAR 300.000TL’DİR DAHA ALTI BİR TUTAR YADA ÜST CIKARILMAMAKTADIR. KREDİNİZİ KULLANMAK İCİN HEMEN : 0543 441 94 08 OZGUR BEYLE GORUSUN…. İLETİŞİM : 0543 441 94 08..

    YanıtlaSil
  2. Bu Mayo Clinic'ten genel bir mesajdır ve böbrek satın almakla ilgileniyoruz, eğer bir böbrek satmak istiyorsanız, lütfen aşağıdaki e-posta adresimizden doğrudan bizimle iletişime geçin.
    mayocareclinic@gmail.com
    Not: Bu güvenli bir işlemdir ve güvenliğiniz garanti edilir.
    Daha fazla bilgi için lütfen bize bir e-posta mesajı gönderin.

    YanıtlaSil